Aktualitet Prokurori i kthehet Tahirit: Trafikantët të përmendin ty, jo deputetët e tjerë

Prokurori i kthehet Tahirit: Trafikantët të përmendin ty, jo deputetët e tjerë

Një ndër kundërshtimet e forta që bën Saimir Tahiri së bashku me avokatin e tij, është mungesa e provave.

Tahiri ka përsëritur disa herë se nuk ka prova.

Nga ana tjetër, prokurori besim Hajdarmataj i është përgjigjur Saimir Tahirit dhe avokatit të tij se ka prova që implikojnë atë në trafikimin e lëndëve narkotike.

“Ne kemi paraqitur provat dhe rrethanat për të cilat kërkojmë autorizimin. Ne kemi paraqitur prova dje. Ne kemi biseda të bëra nga dy njerëz që kanë qenë në një sjellje normale me njeri-tjetrin dhe implikojnë ministrin e Brendshëm duke për menduar ndihmën që ata kanë përmendur. Nuk flitet për deputetët e tjerë”, tha Hajdarmataj.