Extra Protesta, festa dhe një puthje nga Juncker: 11 fotot më interesante të...

Protesta, festa dhe një puthje nga Juncker: 11 fotot më interesante të ditës

Protesta, festa dhe një puthje nga Juncker: 11 fotot më interesante të ditës

Restoranti i parë nënujor në Europë, Norvegji – Reuters

 

Në Indi festa e Holit ka si kuptim triumfin e të mirës mbi të keqen – Barcroft Images

 

Një punonjëse e galerisë vështron një afresk në Old Royal Navy College në Londër – Reuters

 

Një grua palestineze përpiqet të çlirojë një të ndaluar nga ushtarët izraelitë – EPA

 

Nga mbledhja javore e këshillit të Komisionit Evropian – Reuters

 

Një e moshuar lan teshat pas dëmeve të ciklonit në Mozambik – Getty Images

 

Ky mural me imazhin e Havelit në Pragë përkujton 30 vjetorin e revolucionit antikomunist – AP

 

Kryeministrja e Zelandës së Re, Jacinda Ardern, në një gjimnaz që humbi dy nxënës në sulmin terrorist të së premtes – Getty Images

 

Një burrë kalon me biçikletë para një kordoni policor pak përpara një proteste në Karakas, Venezuelë – Getty Images
Një jelekverdhë në Paris ditën e protestave sindikale – Getty Images