Politika PS çel fushatën, mungon ekipi i Korçës për shkak të tërmetit

PS çel fushatën, mungon ekipi i Korçës për shkak të tërmetit

PS ka çelur fushatën elektorale. Fjalën hapëse e mori kryetari i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla, i cili tha se mungon grupi i Korçës.

Balla: Ekipi i Korçës nuk është me ne sot, sepse në Korçë mbrëmë natyra ka shkaktuar një tërmet dhe i gjithë ekipi i korcës është në krye të detyrës me në krye kryetarin e bashkisë dhe kandidatin, për të qenë pranë njerëzve.