Kryesore PS mbledh sot Asamblenë, ku do të ndalen socialistët

PS mbledh sot Asamblenë, ku do të ndalen socialistët

Asambleja e Partisë Socialiste do të zhvillohet ditën e sotme në orën 16:00, ku në fokus do të jenë zgjedhjet e 30 qershorit. Asambleja do të nisë me fjalën e kryetarit të PS-së Edi Rama.

Më pas do të bëhet analiza mbi rezultatet e zgjedhjeve të 30 qershorit. Gjithashtu një analizë do të ketë edhe për zgjedhjet e brendshme në strukturën e PS-së. Qarqet që kanë pasur një rezultat më të dobët se zgjedhjet e disa viteve më parë do të jenë gjithashtu në fokus të kësaj asambleje.

Ndërkohë në mbledhjet e Kryesisë së PS-së është bërë një përmbledhje e rezultateve të qarqeve të zgjedhjeve të 30 qershorit.

Në rendin e ditës së asamblesë që mblidhet sot ora 16:00 janë:

1.Fjala e Kryetarit të PS, Edi RAMA.

2.Analizë mbi rezultatet e zgjedhjeve vendore të 30 Qershorit 2019.

3.Shqyrtimi dhe miratimi i Projekt-Vendimit “Per organizimin dhe zhvillimin e zgjedhjeve të përgjithshme në parti”.

4.Shqyrtimi dhe miratimi i Projekt-Udhëzimit “

5.Shqyrtimi dhe miratimi i Projekt-Udhëzimit “Për kriteret përzgjedhëse për delegatet e kongresit, kryetaret e partisë të bashkive, kryetarët e KS të Nj.A dhe kryetaret e OS.

6.Të ndryshme.