Kryesore PS tërhiqet nga shkarkimi i Zgurit

PS tërhiqet nga shkarkimi i Zgurit

Shkarkimi i kreut të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve nuk do të futet në shqyrtim për diskutim në Kuvend.

Kryeministri është tërhequr nga shkarkimi i Klement Zgurit dhe ka kërkuar nisjen e dialogut me opozitën për zgjidhjen e ngërçit.

Ndërsa kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha e ka quajtur si vendimin më ligjor të marrë deri më tani.