Horoskopi Pse të lindurit e shenjës së Dashit janë kaq impulsivë?

Pse të lindurit e shenjës së Dashit janë kaq impulsivë?

Dashi është një shenjë shumë impulsive, shumë herë vepron në bazë të instinktit pa reflektuar për asnjë moment. Është një shenjë e lidhur me betejat, luftën dhe këmbënguljen, por pa dyshim që askush nuk është prej hekuri dhe Dashi ka gjithashtu dobësitë e veta.

Të lindurit nën këtë shenjë zodiakale duan gjithmonë të jenë të fortë dhe të rrëmbyer, por në fakt kanë tendencën të fshehin anët e tyre të dobëta. Ata kanë nevojë të vihen re dhe të besojnë që janë më të mirët. Defekti më i madh është se një Dashi nuk i pëlqen të pranojë se ka gabuar, do të përpiqet në çdo mënyrë që t’i bëjë njerëzit të besojnë të kundërtën. Nëse dikush përpiqet të ofendojë një Dash, ai është i gatshëm të mbrohet dhe të sulmojë. Të njëjtën mbrojtje e përdor dhe me familjen, miqtë dhe partnerin. Gjithmonë lufton për të mbrojtur nderin dhe vlerat e tij.

Dashi është shumë impulsiv dhe shumë herë futet në telashe, nuk i dëgjon mendimet e të tjerave dhe as nuk përpiqet të kuptojë çfarë gabimi ka barë. Jeta e tij është gjithnjë në lëvizje, asnjëherë nuk ndalet dhe është gjithnjë me nxitim, madje shpesh lë pas dore edhe shëndetin. Por duhet ta bëjë se pse stresi dhe nervozizmi i bëjnë keq shëndetit, kështu që nëse keni lindur nën shenjën e Dashit ju këshillojmë të kujdeseni për mirëqenien tuaj fizike dhe mendore si dhe të pushoni ndonjëherë.

Të lindurit e Dashit bëjnë gjithçka për të arritur atë që duan, janë njerëz të suksesshëm që kërkojnë mënyra për të arritur qëllimet dhe ëndrrat e tyre sa më shpejt të jetë e mundur. Për këtë motiv, shumë herë tentojnë të veprojnë në bazë të instinktit pa menduar për pasojat.