Aktualitet Psikologë dhe mësues ndihmës në shkollat e Tiranës, ja lista

Psikologë dhe mësues ndihmës në shkollat e Tiranës, ja lista

Që nga dita e nesërme psikologë dhe punonjës social duhet të paraqiten në shkollat e kryeqytetit për të kryer rolin e mësuesit ndihmës.

Ndërkohë një psikolog ka vënë në dijeni Top Channel për këtë urdhër i cili shoqërohet dhe me listën si më poshtë.