Extra Putin, një xhentëlmen i vërtetë (VIDEO)

Putin, një xhentëlmen i vërtetë (VIDEO)

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin është takuar të martën me një grup nxënësish të cilët studiojnë në një shkollë baleti në Krime.

Para nxënësve putin veproi si një xhentëlmen i vërtetë, pasi u ul në gjunjë duke puthur dorë e një vajze balerine.

Putini iu drejtua një prej balerinave të ardhshme si “zonjushë”, përpara se të gjunjëzohej dhe puthte dorën e saj.