Aktualitet Qeveria shkarkon pastorin e Veliajt nga Drejtësia

Qeveria shkarkon pastorin e Veliajt nga Drejtësia

Është liruar nga detyra, zëvendësministri i Drejtësisë, Toni Gogu.

Vendimi eshte marr sot ne Keshillin e Ministrave.

Pak jave me pare pastori Toni Gogu u zgjodh nga Veliaj si kryetar i Keshillit Bashkiak te Tiranes.

“Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetues dhe pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000. datë 30.1.2013, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave. Z. Toni Gogu, zëvendësministër i Drejtësisë, lirohet nga kjo detyrë. Ky vendim hy në fuqi menjëherë.”,- thuhet në vendimin e Këshillit të Ministrave.