Kryesore Rama ka një fjalë të urtë për presidentin Meta

Rama ka një fjalë të urtë për presidentin Meta

Kryeministri Edi Rama ka postuar pak minuta më parë në rrjetet sociale një fjalë të urtë të Aristotelit, filozofit të antikitetit helen.

Shprehja e postuar nga Rama ka të bëjë me “kontrollimin” e inatit, dhe mesa duket i drejtohet presidentit Ilir Meta, i cili ditët e fundit është shfaqur i tensionuar duke mos kursyer sulmet ndaj Ramës dhe qeverisë së tij.

“Çdokush mund të inatoset – kjo është kollaj, por të inatosesh edhe me njeriun e duhur, edhe në masën e duhur, edhe në kohën e duhur, edhe në mënyrën e duhur, kjo jo, kjo nuk është e lehtë dhe jo çdokush e ka këtë fuqi” Aristoteli.