Kryesore Rama, mesazh studentëve me një thënie të Obamës

Rama, mesazh studentëve me një thënie të Obamës

Kryeministri Edi Rama edhe sot ka shkruar në rrjetet sociale, duke u ndaluar sërish tek studentët.

Pas dy inspektimeve që kreu i qeverisë bëri në konviktet e Inxhinierisë dhe në Qytetin Studenti, ai i drejtohet studentëve me një thënie të ish-presidentit Obama.

“Nëse mendoni se shkollimi është i shtrenjtë, shikoni se sa shumë do t’ju  kushtojë injoranca”, citon Rama, Obamën.

Studentët kanë mbyllur përkohësisht protestën, por kanë premtuar se do të rifillojnë sërish në janar.