Politika Rama: Mos bëni humor “kaps” me grabitjen e bankave

Rama: Mos bëni humor “kaps” me grabitjen e bankave

Pas grabitjes së rreth 2 milionë eurove në rrugën e Rinasit kanë qenë të shumta reagimet në rrjetet sociale rreth kësaj grabitjeje.

Njërit prej këtyre komenteve i është përgjigjur edhe vetë kryeministri Edi Rama.

“Qytetari shkruan: “Z.Kryeministër bëj ndonjë kanal nga Tirana në Rinas mor burrë që të shkojnë lekët me skaf dhe me autoblinda se nuk i dilet kështu”.

“Ky quhej humor “kaps” në kohën e rinisë tonë”,- i përgjigjet Rama.

rama-2

272220