Mazhoranca Rama: Në 25 prill Shqipëria do të votojë për vaksinimin, jo për...

Rama: Në 25 prill Shqipëria do të votojë për vaksinimin, jo për infektimin

Kryeministri Edi Rama ka sulmuar sërish opozitën për grumbullimet gjatë fushatës.

Rama ka publikuar sot në mediat sociale dy foto, një nga qendrat e vaksinimit në Pogradec dhe një nga mitingu i Partisë Demokratike në Malësinë e Madhe.

Kreu i qeverisë shton se në 25 Prill, Shqipëria do të votojë për vaksinimin dhe jo për infektimin.

“Në 25 prill Shqipëria do të votojë për Vaksinimin, jo për Infektimin; për Rindërtimin jo për Rishkatërrimin; për forcimin e Ligjshmërisë e rritjen e Ekonomisë, jo për rikthimin e Paligjshmërisë e të Çorodisë! Qendra e Vaksinimit Pogradec dhe epiqendra e Infektimit Malësi e Madhe“, shkruan Rama.