Kryesore Rama i pakënaqur nga puna në bazë: Të punojmë sikur zgjedhjet të...

Rama i pakënaqur nga puna në bazë: Të punojmë sikur zgjedhjet të jenë…

145
0
Shpërndaje

Partia Socialiste e ka zhvilluar me dyer të mbyllura mbledhjen e ditën e sotme, nga ku mësohet se Kryeministri Rama është shprehur i pakënaqur nga puna në terren.

Rama ka kërkuar të punohet më shumë me bazën.

“Të shpërndaheni nëpër zonat tuaja. Drejtuesit e degëve në rrethe të jenë të përkushtuar.

Angazhimi në terren duhet të jetë maksimal.

Të punojmë sikur zgjedhjet të jenë ketë qershor”.

Seanca e kaluar me tensione dhe përjashtime është bërë pjesë e mbledhjes se grupit parlamentar.

Rama mësohet t’i ketë kërkuar deputetëve të tij të ruajnë qetësinë.

“Nuk duhet t’i kundërpërgjigjemi provokimeve të opozitës”, ka porositur Rama.

Komento

Shkruani komentin tuaj
Ju lutem fusni Emër-in