Politika Rama, takim elektoral në Durrës. PD-ja nis protestën

Rama, takim elektoral në Durrës. PD-ja nis protestën

Kryeministri Edi Rama do të zhvillojë takimin e radhës elektoral në Durrës, të cilin e ka njoftuar për në orën 19:00

Ndërkohë, mbështetësit e Partisë Demokratike e pritën me protestë kryeministrin.

Edhë në Sarandë dhe Shkodër, Edi Rama dhe Partia Demokratike “koordinuan” oraret për mitingun dhe protestën respektivisht.