Politika Rama, takim në Bundestag për të marrë PO-në e Shqipërisë

Rama, takim në Bundestag për të marrë PO-në e Shqipërisë

Përmes një postimi në Facebook, kryeministri Edi Rama ka bërë me dijeni se bashkëbisedimi në Komitetin e Çështjeve Europiane të Bundestagut, ku ndodhet për të kërkuar, siç vetë u shpreh, PO-në e parlamentit gjerman për Shqipërinë, është i hapur dhe pozitiv.