Aktualitet Rastet Pjetri dhe Kajmaku, Prokuroria: Po presim përgjigjje nga autoritetet italiane dhe...

Rastet Pjetri dhe Kajmaku, Prokuroria: Po presim përgjigjje nga autoritetet italiane dhe ato greke

Prokuroria e Përgjithshme ka dhënë detaje mbi veprimet e kryera për verifikimin e detajuar të subjekteve Valdrin Pjetri dhe Agim Kajmaku.

Sipas Prokurorisë së Përgjithshme, po priten përgjigjet nga autoritetet italiane dhe ato greke të drejtësisë, të cilat janë vendimtare për marrjen e një vendimi.