Kulturë Robert De Niro në një tjetër film

Robert De Niro në një tjetër film

Mosha për aktorin Robert De Niro është thjesht një numër. Së shpejti ai do të jetë pjesë e një tjetër projekti kinematografik. Në krah të tij do të interpretojnë edhe aktorë të tjerë të njohur përfshirë këtu edhe aktorin e ri britanik John Boyega. “The Formula” do të jetë filmi më i ri i realizuar nga kompania Netflix regjinë e së cilit do ta bëjë Gerard McMurray.

Filmi e rrëfen historinë e pilotit të talentuar të garave “Formula 1”, i portretizuar nga Boyega, i cili detyrohet të shndërrohet në shofer të disa kriminelëve, në mënyrë që ta shpëtojë familjen e tij. Boyega së fundmi luajti në serinë e famshme të filmave antologjikë të Steve McQueen. Ai më parë ka interpretuar edhe filmin Red, White and Blue.

McMurray është duke e shkruar skenarin, do ta bëjë regjinë e filmit si dhe do të shërbejë si producent i tij. Puna rreth realizimit të filmit “The Formula” do të fillojë deri sa Boyega dhe De Niro, t’i përfundojnë projektet në të cilat janë duke punuar aktualisht.