Extra Rrëfimi i Georgina-s: Ka shumë zili ndaj meje dhe Cristianos. E vogël...

Rrëfimi i Georgina-s: Ka shumë zili ndaj meje dhe Cristianos. E vogël isha si rosë e shëmtuar…

A keni qenë gjithmonë një grua e fortë, e sigurt? Georgina Rodriguez i befason të gjithë me këtë përgjigje: “Kur isha e vogël isha si një rosë e shëmtuar. Pastaj u ktheva në një mjellmë. Kur kam lindur, askush nuk do të besonte se më vonë do të bëhesha e bukur. Megjithatë, komplekset janë të padobishme. Ufff me komplekset! Unë e dua veten ashtu siç jam, me papërsosmëritë. Askush nuk eshte perfekt, por ne jemi unikë. Kjo tashmë është një gjë e veçantë në vetvete”.

Projektet – “Unë do të doja të ndihmoja të tjerët gjithnjë e më shumë. Dua të bë diçka madhështore për njerëzit më në nevojë. E shoh veten të rrethuar nga dashuria, nga energjia e fëmijëve të mi. Ajo që më përmbush në jetë është familja ime. Do të doja të isha një grua e suksesshme biznesi, në gjendje për t’i ndihmuar të tjerët. Sa më shumë që ndihmoj, aq më e lumtur jam. Kjo gjë më bën të ndjehem e pasur shpirtërisht”.

Pak miq – “Unë jam një vajzë me pak miq, por kur kam një mik, është i vërtetë. E jap veten me gjithë zemër. Që në moshë të vogël mund t’i numëroja miqtë e mi me gishtat e njërës dorë. Gradualisht takova njerëz të mrekullueshëm dhe gishtat e duarve të mia kanë mbaruar… Por po, jo të gjithë kanë besimin tim. Nëse ka kaq shumë njerëz që më kontaktojnë tani? Për shembull, njerëz me të cilët kam pasur kontakt një herë në jetën time dhe kurrë më. Ju njiheni dhe ata rishfaqen sikur të ishin miq të ngushtë. Por, për fat të mirë, ka njerëz që kanë qenë gjithmonë aty dhe vazhdojnë të sillen në të njëjtën mënyrë. Unë me të vërtetë e dua popullin tim, me gjithë zemrën time; dhe kështu do të jetë përgjithmonë. Unë jam shumë bujare me njerëzit që tregojnë mirësi, përgjegjësi, përkushtim, këmbëngulje. Unë i dua punëtorët, jam e rrethuar nga njerëz të vërtetë”.

Si e mbroni veten nga kritikat – “Unë kam një moto: Çfarëdo që të bësh, do të kritikohesh. Është kaq e thjeshtë, nuk mund t’i kënaqësh të gjithë. Fatkeqësisht, ka shumë zili ndaj Cristiano Ronaldos dhe meje. Zilia është një ndjenjë që e bën qenien njerëzore të kalbet, nuk e lejon të evoluojë; e mbush atë me urrejtje dhe inat. Duket se është më mirë të lindësh e pasur që nga lindja, se të tjerët nuk kanë zgjidhje tjetër, përveçse të pranojnë ndryshimet, nëse ato vijnë tashmë nga një mbiemër, sesa të kenë fatin e mirë të përmirësohen nga e njëjta pikë fillestare, si shumica e popullsisë. Zilia bën shumë dëm, jo ​​aq për ata që e marrin sesa për ata që e manifestojnë. Me vjen keq për ta! Mundohem të kuptoj pse po ndodh dhe të mos ndiej asgjë negative ndaj atyre ndjenjave”.

E privilegjuar – “Unë jam. Jo për gjërat materiale që zotëroj, por për shëndetin dhe dashurinë e familjes time. Kush e ka atë, është i privilegjuar. Kushdo që ka qetësinë e mendjes, të mos ketë nevojë të luftojë sëmundjen, ose të shohë një anëtar të familjes që vuan, është i privilegjuar. Babai im u sëmur dhe luftoi për tre vjet; është diçka që ndryshon jetën tënde dhe mënyrën se si i sheh gjërat. Të gjitha gjërat e parëndësishme zënë vendin e dytë. Unë gjithmonë kam qenë shumë e pjekur dhe e vetëdijshme për rëndësinë e shëndetit, por pasi diçka e tillë ndodhi, u dërgjegjësova më shumë në këtë drejtim. Kam një situatë të mirë financiare dhe i jam mirënjohëse jetës. Por nuk ka qenë gjithmonë kështu. Jam e vetëdijshme për të dyja ekstremet. Meqenëse i kam jetuar, e vlerësoj atë që kam më shumë se kushdo tjetër. Ashtu si partneri im, i cili gjithashtu jetoi një fëmijëri shumë të përulur, pa asnjë luks”.

Përgjegjësia ndaj 22 milionë ndjekësve – “Edhe pse është një hapësirë ​​për rekreacion, ku duhet të argëtohemi, rrjetet sociale i shoh si një vend frymëzimi. Ka shumë të rinj që më ndjekin, tek të cilët ndikoj dhe, për këtë arsye, gjithmonë e kam Pepito Grillo, i cili më kujton të tregoj vlerat e mia, dashurinë për familjen time, të qenit bashkë, miqësinë. Mund të tregoj një tapet të kuq dhe një fustan të mrekullueshëm, që do të frymëzojë të rinjtë, gjithashtu, por asnjëherë nuk postoj vetëm foto të tilla. Më pëlqen ta tregoj veten ndërsa jam e zënë, duke u marrë me sport, duke ngrënë, duke u kujdesur për fëmijët e mi, duke ndarë një pasdite me biçikleta dhe kuaj me të vegjlit e mi, duke dalë për një shëtitje … Duke treguar normalitet, realizëm; përndryshe do të ishte çorientuese. Unë jam një grua natyrale dhe e gjithanshme, i njëjti person që parakaloi në një gala në një qilim të kuq”.