Extra Ruset sfidojnë të ftohtin, dalin me bikini në borë (FOTO)

Ruset sfidojnë të ftohtin, dalin me bikini në borë (FOTO)

Me qindra rusë sfiduan dëborën dhe temperaturat nën zero gradë në festivalin vjetor BoogelWoogel në Soçi.

Ata u fotografuan duke bërë ski, ndërsa ishin të veshur vetëm me bikini.

Në këtë festival vjetor morën pjesë rreth 870 persona.