Kuriozitete Rusi, qeni pret me muaj në një njëjtin vend kthimin e të...

Rusi, qeni pret me muaj në një njëjtin vend kthimin e të zotit

Një qen i braktisur në stacionin e autobusit në fshatin Mametkino në rajonin rus të Novosibirskit, po pret prej muajsh që t’i kthehet i zoti.

Ai u la në fund të verës dhe kur erdhi dimri, ai ishte po në të njëjtin vend.

Këtë e dëshmon edhe Sabirgali Bajsagurov, një burrë i fshatit Mametkino, i cili thotë se është një qen i vetmuar.

Qeni ishte shumë i mosbesues ndaj njerëzve të panjohur, dhe Baizagurov ndërsa vendasit i ofronin ushqim. Në fund, megjithatë, ai ishte me fat, sepse u morr në shtëpi nga një pronar:

“Lexova rreth tij në internet dhe më erdhi keq”, tha ai.

Qeni tani ka një shtëpi të re dhe emrin e ri Archi, dhe gjithashtu ka një vëlla më të madh të quajtur Bernard Betoven.