Politika Saimir Korreshi bën bashkë demokratët e Bashës dhe Berishës në Lushnje

Saimir Korreshi bën bashkë demokratët e Bashës dhe Berishës në Lushnje

Saimir Korreshi, kryetar i PD-së për degën e Lushnjes, ka thirrur në mbledhje të gjithë demokratët përfshirë edhe ata të krahut të foltores.

Korreshi ka kërkuar që për zgjedhjet e 6 Marsit demokratët të dalin me një kandidat të vetëm, me qëllim fitoren e bashkisë. Ai ka theksuar që demokratët e Lushnjes do t’i imponohen politikës së Tiranës dhe jo e kundërta.

Të njëjtën gjë kanë kërkuar edhe mbështetësit.

“Nëse ne shkojmë të unifikuar të gjithë bashkë me një mendim, në daç ta hedhim me votë, në daç ta bëjmë çar të duash, por në përfundim të dalim me një emër, t’i imponohemi t’i themi “o zotëri, nëse doni që të garojmë të gjithë dhe që të fitojë PD-ja e Lushnjes, ose marrë bashkinë e Lushnjes është ky emri. Nëse doni të masni forcën me njëri-tjetrin nxirrni pastaj dy emra. Është turpi jonë që të votojmë atë tjetrin që nuk është me këtë emrin që kemi nxjerrë ne”, tha Korreshi.