03/07/2022
Kërko

aurenc bebja - Rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem bëni një tjetër kërkim

 “Le Radical” (1914): Çfarë deklaroi Princ Vidi para ngjitjes në  fronin shqiptar

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Radical” ka botuar, të premten e 13 marsit 1914, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me deklaratën e...

“Le Matin” (1933): Vrasja e Hasan Prishtinës në Selanik për motive hakmarrjeje

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Matin” ka botuar, të martën e 15 gushtit 1933, në faqen n°3, një shkrim që pasqyron vrasjen e Hasan...

Sqarimi i tri çështjeve nga Ahmet Zogu para Asamblesë Kombëtare, 1927

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Matin” ka botuar, të shtunën 17 shtatorit 1927, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me sqarimet e mbretit...

“Le Populaire” (1939): Mbreti Zog iu pohoi ambasadave vullnetin e tij për rezistencë ndaj...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Le Populaire” ka botuar, të shtunën e 8 prillit 1939, në faqen n°3, një shkrim në lidhje me telegramin e...

Rrëfimi i Adiles, motrës së mbretit Zog për “Paris-soir” pasi mbërriti në Francë

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-soir” ka botuar, të mërkurën e 5 korrikut 1939, në faqen n°7, një shkrim në lidhje me rrëfimin e motrës...

Si Mbreti Jorgo i Greqisë dërgoi në shërbim të mbretëreshës Geraldinë, gjinekologun më të...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-soir” ka botuar, të mërkurën e 12 prillit 1939, në faqen n°5, një shkrim në lidhje me gjendjen shëndetësore të...

Si u prit në Shqipëri e fejuara e mbretit Zog, kontesha hungareze Geraldina (FOTO)

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-soir” ka botuar, të shtunën e 5 shkurtit 1938, dy fotografi të rralla të mbretëreshës Geraldinë dhe mbretit Zog, asokohe...

Vizita e mbretëreshës Geraldinë dhe motrave të mbretit Zog në kopshtin zoologjik të Stokholm...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Ce soir ” ka botuar, të hënën e 24 korrikut 1939, në faqen n°8, fotografinë e rrallë të mbretëreshës Geraldinë...

Një intervistë e veçantë e Mbretëreshës Geraldinë për Paris-Midi (1938)

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-Midi” ka botuar, të martën e 26 prillit 1938, në ballinë, intervistën ekskluzive të korrespondentit të saj me mbretëreshën e ardhshme...

Gazeta franceze: Mbreti Zog, shpëtimtar i atdheut shqiptar

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Paris-Midi” ka botuar, të enjten e 27 qershorit 1935, në faqen n°5, shkrimin e gazetarit të “Le Petit Journal”, Roger...

PËRZGJEDHJA E EDITORIT

Na ndiqni