Extra Sekretet e aktorit më të mirë në Hollivud

Sekretet e aktorit më të mirë në Hollivud

Keanu Reeves ndryshon nga aktorët e tjerë të Hollivudit, ndërsa mënyra modeste e jetës që ai bën shpeshherë ka gjeneruar një numër të madh thashethemesh. Një gjë është e vërtetë – ai është një aktor i talentuar dhe me një personalitet të jashtëzakonshëm.
Më poshtë do të gjeni disa tregime të vërteta rreth aktorit më të njohur të Hollivudit.
Ai u lind në një familje problematike – babai i tij i braktisi kur Keanu ishte 3 vjeç. Më vonë u arrestua për shitje droge. Nëna e tij u zhvendos për herë të parë në Australi dhe më pas në SHBA dhe Kanada.

Brenda kësaj kohe, Reeves kishte disa kujdestarë. Për shkak të zhvendosjeve të shpeshta, Keanu shpesh ndryshoi shkollat dhe kjo ndërlikoi procesin arsimor. Në fëmijërinë e tij, Keanu ëndërronte të bëhej një lojtar hokeji, por një aksident e pengoi të përmbushte këtë ëndërr.

E dashura e tij Jennifer Syme vdiq në një aksident me makinë dhe pak para kësaj ngjarjeje, ata humbën një fëmijë. Reeves që atëherë kurrë nuk ka pasur marrëdhënie serioze. Përveç kësaj, shoku i tij më i mirë, Lumi Phoenix, vdiq nga mbidoza e drogës.

Thuhet se se ai refuzon role të mëdha në rast se ai mendon se karakteri është shumë mizor. Motra e vogël e Reeves vuante nga leuçemia. Për trajtimin e saj, Reeves dhuroi një pjesë të madhe të parave që mori nga roli në The Matrix. Gjithashtu thuhet se ai nuk ka një gardërobë të madhe apo truproje, shpesh shihet duke udhëtuar me metro.
Reeves lëviz lirshëm në transportin publik dhe liron vendin e tij sa herë që është e nevojshme.