Extra Sekretet e bukurisë së femrave kineze

Sekretet e bukurisë së femrave kineze

Në Kinë, femër e bukur nuk është vetëm ajo që ka pamje të mirë fizike.

Kultura e lashtë kineze thotë se trupi dhe shpirti janë të pandashëm, ndërkaq pamja fizike është vetëm një prej karakteristikave të bukurisë

Pasionet, harmonia shpirtërore dhe vetëpërmbushja janë gjërat që kanë rëndësi.

Pavarësisht traditave të lashta, femrat 40-vjeçare kineze vërtet se duken si vajza 20-vjeçare.

Por, si e bëjnë këtë?

Më poshtë ju sjellim disa këshilla të atyre femrave se si mund të dukeni gjithmonë si të reja:

1– Pini më shumë ujë

2– Kaloni më pak kohë në diell

3– Çaji është pija e tyre e preferuar

4– E planifikojnë ditën

5– I shmangin ëmbëlsirat me shumë kalori

6– Algat e detit janë prej ushqimeve të tyre të preferuara

7– Nuk zemërohen, por janë të relaksuara

8– Ato përdorin produkte për bukuri që kanë komponentë natyralë

9– Akupresura në këmbë është pjesë esenciale e rutinës së tyre

10– I bëjnë masazh fytyrës çdo ditë.