Shëndet Sekreti që nuk ua thonë mjekët! Çfarë mund të shërojë 1 qepë...

Sekreti që nuk ua thonë mjekët! Çfarë mund të shërojë 1 qepë e pjekur në ditë

Qepa është një prej ushqimeve që nuk e ndajmë nga kuzhina. Vetitë ushqyese janë të njohura tashmë dhe për këtë arsye të shumta janë edhe vetitë për shërimin e sëmundjeve.

Qepët e njoma dhe të papërpunuara janë shumë të mira, por edhe qepët e pjekura kanë po aq veti kuruese, të cilat mjekët kurrë nuk do t’ua thonë.

Me qepë të pjekura mund të shërohen akoma më shumë probleme shëndetësore. Nëse vuani nga sëmundje kronike të veshit, thjesht aplikoni një shtresë me qepë të pjekur mbi veshin tuaj, dhe mbajeni atë për pak kohë.

Konsumoni një qepë të pjekur me pak vaj ulliri dy herë në ditë, një herë pasdite dhe një herë në mbrëmje, për trajtimin e problemeve me koagulimin e gjakut.

Në rastin e trajtimit të plagëve, së pari, lani zonën e prekur dhe më pas aplikoni një qepë të pjekur.