Kryesore SHBA nxjerr VIDEON: Si do të ndikojë reforma në drejtësi tek shqiptarët

SHBA nxjerr VIDEON: Si do të ndikojë reforma në drejtësi tek shqiptarët

Ambasada amerikane në Tiranë, ka postuar një video, në 3-vjetorin e miratimit të reformës në drejtësi.

“Çfarë është reforma në drejtësi? Si po zbatohet? Si do të ndikojë në jetën tënde dhe në jetët e shqiptarëve?

Sot, në 3 vjetorin e miratimit të reformës në drejtësi, shihni këtë video të thjeshtë për të mësuar se si reforma në drejtësi do të sigurojë që çdokush të jetë i barabartë përpara ligjit”, shkruan Ambasada, që ka postuar videon e mëposhtme.