Kryesore SHËNIM: “Në fillim protestojmë, arsyet i gjejmë më vonë”

SHËNIM: “Në fillim protestojmë, arsyet i gjejmë më vonë”

Demokratët ashtu siç kishin paralajmëruar kanë zhvilluar tw shtunën protestën e tyre përpara zyrës së Edi Ramës.

Pas fjalimeve të rastit, ata dhanë lajmin se do të qëndrojnë aty pa afat duke ngritur dhe një çadër me kapacitet 500 veta.

Ajo që u vu re gjatë fjalimeve, ishte fakti se nuk u artikulua qartë asgjë se çfarë kërkojnë që të largohen nga sheshi.

Nën zë thonë se kërkojnë qeveri teknike për të çuar vendin në zgjedhje, por askush nuk e artikuloi zyrtarisht.

Ka disa që thonë se në vijim demokratët do të ngrenë disa  kërkesa se çfarë do t’i bënte që të linin rrugën, por askush nuk njofton se çfarë.

Për momentin jemi vetëm në fazën, nisim protestën, më pas gjejmë arsyet.

American Eye