Horoskopi Shenja më tërheqëse e horoskopit, 5 kuriozitete për Akrepin

Shenja më tërheqëse e horoskopit, 5 kuriozitete për Akrepin

Shpërndaje

1- Akrepi është shenja më tërheqëse e horoskopit.

2- Njerëzit e shenjës së Akrepit zotërojnë një personalitet vërtet të fortë.

3- Janë misteriozë dhe tepër analitikë.

4- E keqja është se mërziten shumë lehtë dhe nëse u bën diçka që ata i mërzit, u mbetet qejfi dhe mund të hakmerren ndaj teje, edhe pse mund të kenë raporte tepër të ngushta me ty.

5- Kafsha që ka shumë karakteristika të Akrepit është shqiponja që refuzon të mbrohet nga dikush tjetër dhe do ta shkatërronte përfundimisht një armik që mund të ketë.