Extra Shenjat e thjeshta që ju bëjnë të kuptoni se partneri juaj nuk...

Shenjat e thjeshta që ju bëjnë të kuptoni se partneri juaj nuk e ka harruar ish-in…

Nuk ka asgjë më të pakëndshme se dyshimi se i dashuri juaj nuk e ka harruar të ish-in. Këshilla më e mirë është që të mos dalësh me dikë që sapo është ndarë.

Shenjat që tregojnë se ai nuk e ka harruar ish-in e tij:

E kujton vazhdimisht atë

Ju jeni duke ecur dhe thotë se këtu ai ka qenë me të.

Mban kontakt

Të paktën nuk ka fëmijë në mes. Në këtë rast, komunikimi do të jetë i shpejtë dhe i papërcaktuar gjë për të cilën nuk duhet të shqetësoheni. Por nëse nuk ka fëmijë dhe flet në telefon në mënyrë miqësore, sheh gjithçka që ka vënë në Facebook etj. Kjo është një shenjë e keqe.

Ju krahason me të

Nëse jetoni në një konfrontim me të parën, është e qartë që keni shumë probleme. Zgjidhja e vetme është që ju të jeni në gjendje të bëni gjithçka dhe të konsideroni atë që po bëni. Mos jini në gjendje t’i provoni gjithçka atij. Gjeni dikë që ju do dhe ju respekton.