Extra Shndërrimi drastik i të pastrehut (VIDEO)

Shndërrimi drastik i të pastrehut (VIDEO)

Një berber ka transformuar një burrë të pastrehë, duke i bërë një stilim të flokëve dhe mjekrës, që e ndryshuan krejtësisht pamjen e tij.

Berberi i famshëm francez David Kodat, ka postuar në TikTok procesin e prerjes së flokëve dhe mjekrës “së pabindur” të burrit, duke arritur qindra mijëra shikime dhe komente.

Në video, burri shihet i ulur në karrige përpara transformimit, me flokët gri dhe mjekrën që i shkon poshtë gjoksit.