Extra Shqiptari më i pasur në botë erdhi pa bujë dhe zhurmë në...

Shqiptari më i pasur në botë erdhi pa bujë dhe zhurmë në Tiranë

Nazif Destani është vëllai i aktorit të njohur Blerim Destani.

Pasuria e tij i kalon 3 miliardë dollarë dhe ai konsiderohet si shqiptari më i pasur në botë.

Ai nuk është person publik pasi është shumë i rezervuar me kamerat, por ishte i pranishëm në festën e 20-vjetorit të emisionit “Opinion” moderuar nga Blendi Fevziu.

Babai i tij quhet Lazim Destani dhe është president i “Ecolog International”.

Biznesmen i suksesshëm që numëron biznese të suksesshme në 39 shtete të botës.