Kosova Shqiptarja 109-vjeçare voton në Prizren

Shqiptarja 109-vjeçare voton në Prizren

Kosova po mban sot votimet për kryeministër.

votuese e veçantë është shfaqur në kutitë e votimit në Prizren.

Ajo është një 109-vjeçare nga Zhuri i Prizrenit.

Xhemile Susuri ishte e shoqëruar nga nipi i saj dhe kreu detyrën si qytetare e Kosovës edhe pse prejardhjen e ka nga Shqipëria.