Extra Si ishin motrat Kardashian para milionave dhe operacioneve plastike (FOTO)

Si ishin motrat Kardashian para milionave dhe operacioneve plastike (FOTO)

Paratë nuk blejnë dot dashurinë, por sigurisht që blejnë stilistë, kirurgë plastikë, trajnerë personalë dhe specialistë kozmetike.

Në vitin 2007, Kardashianët ishin thjesht një familje e pasur që jetonte në Los Angeles. Por, pas 17 sezonesh të “Keeping Up With the Kardashians” dhe miliona dollarëve më vonë, pamja e jashtme e Kourtney, Kim, Khloe, Kendall dhe Kylie ka ndryshuar jashtëzakonisht shumë.

Dhe për këtë, meritën e kanë paratë. Operacionet e gjoksit, botoksi, “filler”-at dhe operacionet për të pasmet kanë bërë që motrat e famshme të shndërrojnë krejtësisht mënyrën se si duken.

Familja Kardashian përpara se të bëhej e famshme
Sot, motrat janë perfekte

 

Kourtney dhe Kim Kardashian si vajza normale

 

Si duket Kourtney Kardashian sot

 

Më parë, Kim Kardashian punonte si stilistja e Paris Hilton

 

Si duket Kim Kardashian sot

 

Kim Kardashian kur nuk ishte ende e famshme

 

Kim Kardashian kur kishte të pasme normale

 

Me pas ishin keto te pasme

 

Kylie Jenner me buzë shumë të holla

 

“Fill”-erat bënë që të dukej kështu

 

Kylie Jenner kur ishte një adoleshente e turpshme

 

Kylie Jenner sot

 

Kendall Jenner në setet e saj të para fotografike

 

Si duket Kendall Jenner sot

 

Kim Kardashian me Kylie (majtas) dhe Kendall (djathtas)

 

Kendall dhe Kylie Jenner sot

 

Adoleshentja Khloe Kardashian

 

Sot, pamja e jashtme e Khloe ka ndryshuar rrënjësisht

 

Khloe Kardashian e shëndetshme

 

Një nga fotot më të fundit të Khloe të postuara në Instagram