Extra Si kanë ndryshuar politikanët shqiptarë gjatë viteve (FOTO)

Si kanë ndryshuar politikanët shqiptarë gjatë viteve (FOTO)

Zhvillimet e vazhdueshme politike bëjnë që politikanët shqiptarë të jenë vazhdimisht në ekran dhe jo në pak raste e kemi të vështirë të kuptojmë se sa kanë ndryshuar ata ndër vite.

Disa prej figurave më të njohura politike në vend kanë vijuar karrierën e tyre nga një post në tjetrin dhe shumë prej nesh e kanë të vështirë të kujtojnë se si dukeshin ata në fillimet e tyre.

Presidenti Ilir Meta
Kryeministri Edi Rama
Kryetari i PD, Lulzim Basha
Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi
Ish-kryeministri Sali Berisha