Extra Si të kuptoni që partneri juaj po ju tradhëton?

Si të kuptoni që partneri juaj po ju tradhëton?

Pas një ndarjeje mund të fshihen 1001 shkaqe, por tradhëtia është më e dhimbshmja për shumë prej nesh. Mund t’i vendosni shumë emra si tradhëti fizike, mendore, tradhëti e momentit apo e pamenduar ajo mbetet tradhëti, – shkruan Living. Asgjë nuk ndodh rastësisht dhe papritur por një sërë arsyesh shtyjnë një person të bëjë diçka të tillë.

Monotonia në lidhje, mungesa e dashurisë apo dëshira për aventura.. Më poshtë disa shenja që partneri/ja mund të ketë një lidhje paralele.

1- Ndryshime në jetën seksuale. Mungesa e dëshirës për të patur marrëdhënie intime për një kohë të gjatë është shenjë e tradhëtisë në çift.

2- Mungesa e përkushtimit e komunikimit apo distanca që krijon partneri paralajmëron shkëputje fizike.

3- Qëndrimi i tij ndaj jush ka ndryshuar. Përveç distancës, kritikat e vazhdueshme dhe mungesa e respektit janë shenja të një lidhjeje jot ë fortë ose të një partneri në kërkim të një aventure tjetër.

4- Zakonet e tij teknologjike kanë ndryshuar. Celular i bllokuar me kode, orë të kaluara në rrjete sociale, sjellje enigmatike?? Dijeni se diçka nuk po shkon mire.

5- Krahasimi me femrat e tjera. Nëse partneri/ja ju krahason shpesh me njerëz të tjerë, kjo është një shenjë që ai/ajo do të donte që ju të ishit dikush tjetër.