10/12/2023
Si u rizgjodh Berlini kryeqytet i Gjermanisë dhe fjalimi që ndryshoi gjithçka   Debati parlamentar, Bon 20.06.1991

Debati parlamentar, Bon 20.06.1991

Wolfgang Schäuble gjatë fjalimit në parlament më 20.06.1991