Politika “S’kam bërë botox”, Meta: Në SPAK më hoqën çdo gjë, pantallonat nuk...

“S’kam bërë botox”, Meta: Në SPAK më hoqën çdo gjë, pantallonat nuk m’i hoqën dot

Një ditë më parë, bashkëshortja e tij, Monika Kryemadhi tha se ka bërë botox “njësoj si gratë dhe burrat e tjerë”.

Por sot bashkëshorti i saj, Ilir Meta përgjigjur interesit të gazetarëve ka mohuar të ketë bërë ndërhyrje estetike.

“Nuk kam kryer asnjë ndërhyrje estetike, për çdo ndërhyrje për problem shëndetësor, e kam deklaruar”, tha Meta.

Ai nuk i ka kursyer edhe ironitë.

“Më hoqën orën, nuk u mërzita shumë, më hoqën dhe celularin nuk u mërzita, pantallonat nuk m’i hoqën dot”, tha Meta.