Aktualitet Skemat mashtruese/ Gjykata cakton masat e sigurisë për biznesmenët dhe administratorët

Skemat mashtruese/ Gjykata cakton masat e sigurisë për biznesmenët dhe administratorët

Gjyqtarja Ardiana Bera ka caktuar masat e sigurisë për 15 biznesmenët e arrestuar për skemë mashtrimi me faturat e tatimit të vlerës së shtuar.

15 biznesmenët e arrestuar mbrëmjen e së mërkurës, të cilët dyshohet se kanë krijuar një skemë mashtrimi me faturat e tatimit të vlerës së shtuar, rezultojnë të jenë aksionerë dhe pronarë të disa kompanive, që kanë përfituar shuma të mëdha parash nëpërmjet tenderave.

Masat janë si më poshtë:

Haxhi Sala – Arrest Shtëpie
Ilia Dimo – Arrest Shtëpie
Vasil Korita – Afat 20 ditë
Shpëtim Prodani – Arrest Shtëpie
Besnik Pelivani – Afat 20 ditë
Vangjel Mbrice – Afat 20 ditë
Shpresa Joanidhi – Arrest Shtëpie
Ndue Ndreca – Afat 20 ditë
Paqsori – Arrest Shtëpie
Ardian Bejko – Arrest 20 ditë
Astrit Lala – Arrest Shtëpie
Fatmir – Arrest 20 ditë
Bafjtar Kurti – Arrest Shtëpie
Riza Roshi – Arrest Shtëpie
Rrapo Baduni – Arrest Shtëpie