Politika Skena teatrale e Metës para gardistit: Ti do jesh ushtari i dytë...

Skena teatrale e Metës para gardistit: Ti do jesh ushtari i dytë në mbrojtje të Republikës

Para se te deklaronte për mediat se e vetmja zgjidhje në kushtet e krizës se krijuar është referendumi, Presidenti Ilir Meta ka bërë një skenë teatrale duke nderuar ushtarin e Gardës së Republikës.

Siç duket edhe këtë foto, Meta ka nderon ushtarin e Gardës dhe ai gjithashtu, madje mes tyre ka pasur edhe komunikim.

Presidenti Meta i tha: “Ti do jesh ushtari i dytë në mbrojtje të Republikës se ushtari i parë do jem unë”.