Bota Skenë e dhimbshme në Zagreb: Tërmeti nxjerr nga materniteti nënat me foshnja...

Skenë e dhimbshme në Zagreb: Tërmeti nxjerr nga materniteti nënat me foshnja (FOTO)

Një skenë zemërthyer vjen nga Zagrebi në Kroaci, aty ku një tërmet i fortë ka tronditur vendin, ndodhur në situatën tragjike të koronavirusit.

“Një skenë zemërthyer … Nënat para maternitetit në spitalin e Pjetrit në Zagreb pas tërmetit të sotëm! Në mendjet tona, Zagrebi dhe rrethinat e tij”, shkruan anëtarët e një grupi në Facebook- Lindja Natyrore dhe Mamitë-Postpartum.

Autoritetet kanë nisur të bëjnë bilancin e dëmeve.