Kuriozitete Spektakli në qiell, si është realizuar ky aeroplan (Video)

Spektakli në qiell, si është realizuar ky aeroplan (Video)

Skena magjepsëse në Kinë. Disa qindra dronë fluturuan nëpër qiell, të rregulluar për të krijuar formën e aeroplanëve dhe helikopterëve.

Tetëqind dronë tregojnë për arritjet e aviacionit kinez, sipas portalit LADBible.

Shikimi i droneve të lehta në Nanchang ishte një kënaqësi e vërtetë për ata që qenë pranë spektaklit në qiell.