Kryesore Studentët ‘veshin’ me flamurin kombëtar punonjësin e policisë

Studentët ‘veshin’ me flamurin kombëtar punonjësin e policisë

Flamujt kombëtarë, ashtu si në të gjitha protestat e tjera këto 13 ditë, janë të vetmit të cilët studentët mbajnë në duart në protestën para kryeministrisë.

Në një moment, një prej studentëve është afruar tek një prej punonjësve të policisë përpara kryeministrisë dhe i ka vendosur flamurin kombëtar, në shenjë vlerësimi edhe për qëndrimin e uniformave blu deri më tani.