Extra Studimi/ Profesionet që bëjnë seks me kolegët në festën e punës së...

Studimi/ Profesionet që bëjnë seks me kolegët në festën e punës së fundvitit

Sipas një studimi të botuar në “The Independent”, rezulton se 39% e kolegëve, kryejnë marrëdhënie seksuale me njëri-tjetrin, në mbrëmjen e Krishtlindjeve apo të Vitit të Ri.

Akoma më shumë të tjerë kanë pranuar që janë puthur me kolegun e punës, gjatë kësaj mbrëmje festive.

Por cilat janë profesionet më të prirura të “shkallojnë” këtë natë?!

Lista e mëposhtme ua tregon ato…

IT (76%)

Shoferët dhe punonjësit e tjerë të logjistikës (72%)

Financierët (71%)

Media dhe Marketingu (68%)

Shitjet (67%)

Administrim Biznesi (57%)

Shëndetësia (52%)

Edukimi (45%)