02/06/2020
Tags 2 Gisht Mjaltë

Tag: 2 Gisht Mjaltë

E kujt ishte ideja për realizimin e filmit “2 Gisht Mjaltë”?...

Pak ditë më parë në Kosovë u shfaq premiera e filmit  “2 Gisht Mjaltë” dhe dy protagonistët kryesorë Elvana Gjata dhe Ermal Mamaqi prezantuan...

Pas reagimit të Elvanës, po për Ermalin si ishte që të...

E quajnë njëri-tjetrin si vëlla e motër, por në filmin “2 gisht mjaltë” u vendosën në një situatë të sikletshme. Elvana Gjatës dhe Ermal Mamaqit...

“Mund ta kisha bërë dhe më lirë!” Ermal Mamaqi tregon sa...

Këto ditë flitet vetëm për filmin “2 Gisht Mjaltë”, ku protagonistë janë dy personazhet e njohur: Elvana Gjata dhe Ermal Mamaqi. Këngëtarja dhe moderatori vendosën...