15/11/2019
Tags Ambasada amerikane

Tag: ambasada amerikane

Ambasada e SHBA: 1/3 e gjyqtarëve shqiptarë deklarojnë pasuri mbi 250...

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë vijon të postojë në rrjetet e saj sociale video për punën e bërë në Shqipëri...

Nisma më e fundit e SHBA: Studentë ngrini zërin kundër korrupsionit...

“Studentët të ngrenë zërin kundër korrupsionit në arsimin e lartë”. Është kjo nisma e kësaj jave e ambasadës së Shteteve të Bashkuara në vendin...

Chris Hill: Në Tiranë erdha me dy valixhe me ushqim dhe...

Nga Christopher R. Hill* Në prill të vitit 1991, unë shoqërova presidentin e sapozgjedhur polak Les Valesa në një udhëtim në Bregun Perëndimor. Vizita përfshinte...