22/04/2021
Tags Arbëreshët

Tag: Arbëreshët

Arbëreshët e Nju Orlinsit, një histori në shekuj

Çdo vit në fillim të nëntorit, një grup banorësh të Nju Orlinsit mblidhen në katakombet e famshme të qytetit në një ritual tradicional. Grupi...

Arbëreshët nuk e kanë harruar vendin e të parëve, këngë e...

Arbëreshë nga zona e Lungros në Kalabri, Casalvechio dhe San Bebedetto Ulano sollën sot një koncert me këngë e vallë tradicionale në qytetin bregdetar...