24/01/2020
Tags Backstop

Tag: backstop

Çfarë është backstop? Dispozita e Brexit-it që ka futur në sherr...

”Rrjetë sigurie” ose ”backstop” supozohet të shmangë rivendosjen e kufirit fizik mes Irlandës dhe Irlandës së Veriut. Është dispozitë e marrëveshjes së Brexit-it që...