29/05/2023
Tags Bekim fehmiu

Tag: bekim fehmiu

“I solli nënës së tij mjekrën e Uliksit”, rrëfimi i Bekim...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Radiocorriere” ka botuar, më 23 mars të 1968, në faqet n°32-33, një shkrim të gazetarit Antonio Lubrano në lidhje me...

Çfarë ndodhi me Bekim Fehmiun? Aventura e vërtetë e Uliksit

Nga Aurenc Bebja*, Francë “L’Unità” ka botuar, të hënën e 30 gushtit 1993, në faqen n°8, bisedën telefonike të aktorit të famshëm shqiptar Bekim Fehmiut...

Emri i djalit, krahasimi me Belmondon, gruaja dhe e dashura e...

Nga Aurenc Bebja*, Francë "Paris-presse” ka botuar, të shtunën e 7 shkurtit 1970, në faqen n°20, intervistën ekskluzive të aktorit të talentuar shqiptar, Bekim...

Raporti i Sigurimit: Bekim Fehmiu tha se filmat shqiptarë janë me...

Iv Kaloçi Memorie.al publikon raportin sekret të Sigurimit të Shtetit i realizuar nëpërmjet Drejtorisë së Zbulimit pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme, (Drejtoria e V-të)...