26/01/2020
Tags Berati

Tag: berati

Berati, historia dhe origjina e emrit të qytetit që lindi me...

Është arkitektura tradicionale e veçantë e qytetit të njohur si “Qyteti i një mijë e një dritareve” që e ka pozicionuar Beratin si një...